Okładka książki - Księga magii świec. Skuteczne rytuały i zaklęcia wykorzystujące wosk i płomień

Księga magii świec. Skuteczne rytuały i zaklęcia wykorzystujące wosk i płomień

Magia świec - odkryj proste zaklęcia z wykorzystaniem knota, wosku i ognia!

Wejdź w arkana magii świec z Madame Pamitą, doświadczoną medium, nauczycielką magii i tarocistką. Z jej wieloletnim doświadczeniem przekonasz się, że mając jedynie mały knot, wosk oraz płomień możesz wyruszyć w duchową podróż i wprowadzić w swoje życie pozytywne zmiany.

Odkryjesz również, jakie korzyści może przynieść wykorzystanie ziół, muszli i kamieni oraz dostrojenie energii księżyca do zaklęć z udziałem wosku. Z książki dowiesz się, jak przeprowadzić magiczny rytuał od początku do końca. Wejdź w świat magii świec i zobacz, jakie nowe możliwości przed tobą otworzy!

Informacje dodatkowe o Księga magii świec. Skuteczne rytuały i zaklęcia wykorzystujące wosk i płomień:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2025-08-27
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: The Book of Candle Magic: Candle Spell Secrets to Change Your Life

Tagi: czary

Kup książkę Księga magii świec. Skuteczne rytuały i zaklęcia wykorzystujące wosk i płomień

Księga czarów Baby Jagi i słowiańskie praktyki magiczne
Madame Pamita0
Okładka ksiązki - Księga czarów Baby Jagi i słowiańskie praktyki magiczne

Poznaj sekrety magii czarownicy wszechczasów - legendarnej Baby Jagi! Otwórz jej księgę czarów i odkryj prawdziwe słowiańskie praktyki magiczne. Znajdziesz...