Okładka książki - L.O.L. Surprise!. L.O.L. Surprise!. Zabawa z kolorami. Różowo mi!. L.O.L. Surprise!. Zabawa z kolorami. Różowo mi!

Wyjątkowy zestaw: duża i mała kolorowanka - idealny dla małych artystów! A to nie wszystko! W zestawie znajdziesz również kredki, które pozwolą na natychmiastowe rozpoczęcie zabawy. Całość zapakowana jest w elegancką kartonową kopertę, co sprawia, że jest to doskonały pomysł na prezent. Idealne na długie popołudnia, podróże czy jako sposób na relaks. Nie czekaj, daj się ponieść kolorom!

Informacje dodatkowe o L.O.L. Surprise!. L.O.L. Surprise!. Zabawa z kolorami. Różowo mi!. L.O.L. Surprise!. Zabawa z kolorami. Różowo mi!:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2025-10-17

Tagi: Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę L.O.L. Surprise!. L.O.L. Surprise!. Zabawa z kolorami. Różowo mi!. L.O.L. Surprise!. Zabawa z kolorami. Różowo mi!

Dyktanda w klasach 1,2,3. Wydanie II
Okładka ksiązki - Dyktanda w klasach 1,2,3. Wydanie II

,,Dyktanda w klasach 1-3" Dlaczego warto pracować z tą książką? - Teksty dyktand zostały napisane tak, by nie nużyły - dzięki ich żartobliwej formie...

Literki dla smyka z delfinkiem
Okładka ksiązki - Literki dla smyka z delfinkiem

Pierwsze ćwiczenia utrwalające znajomość liter: próby w czytaniu, uzupełnianie brakujących liter oraz zadania na spostrzegawczość. Zróżnicowane ćwiczenia...