Okładka książki - LEGO. Księga pomysłów. Podróże

LEGO. Księga pomysłów. Podróże

Księga pomysłów. Podróże to nowość w ofercie HarperKids. To książka dla wszystkich fanów klocków LEGO(R) z ponad 50 wakacyjnymi pomysłami na budowle - idealne dla młodych konstruktorów w podróży!

Wykorzystaj swoją kolekcję klocków LEGO(R) i przeżyj wielką przygodę! Odkrywaj i poznawaj świat- czy to podczas wycieczki do parku, epickiego weekendu pod namiotem, czy wymarzonych rodzinnych wakacji. Możesz zabrać klocki ze sobą w podróż lub użyć ich, aby wyobrazić sobie własne wakacje LEGO.

Graj w gry przy ognisku, buduj skaliste góry do wspinaczki lub wyobraź sobie gęstą dżunglę do eksploracji i ją zbuduj. Zainspiruj się naturą i twórz zwierzęta oraz ekosystemy. Zabierz swoje minifigurki na wyprawę, aby odkrywać świat wokół siebie. A jeśli zostajesz w domu, znajdziesz tu mnóstwo pomysłów i gier na ,,domowe wakacje" - pamiętaj każda przygoda jest wyjątkowa!

Zapraszamy też do zapoznania się z książeczką Księga pomysłów. Imprezy.

Informacje dodatkowe o LEGO. Księga pomysłów. Podróże:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2026-05-20
ISBN: 9788329102018
Tytuł oryginału: LEGO Ideas on the Go

Tagi: zabawki lalki i kukiełki Children's / Teenage general interest: Building bricks blocks & construction toys Hobby Dzieci od ok. 6 lat

Kup książkę LEGO. Księga pomysłów. Podróże

LEGO. Księga pomysłów. Podróże - opinie o książce

Lego chyba nie trzeba przedstawiać nikomu, każdy zna te klocki i zapewne prawie każdy ma je w domu, z nimi zabawa nigdy się nie kończy, ale czasami przyda się jakaś inspiracja do nowych budowli.
Księga pomysłów podróże to książka pełna pomysłów na ciekawe budowle z klocków, dzięki niej nauczymy się układać safari, spływ kajakowy, latarkę, cuda świata, szkatułkę czy też wodny park. Wszystko jest tutaj dobrze zobrazowane i wytłumaczone, a pomysły na budowle są naprawdę interesujące, więc można zbudować niesamowity świat. Dodatkiem jest tutaj model kempingu, który znajdziemy schowany w pudełeczku doklejonym do przedniej okładki.
Moje dzieci niestety zmieniają swoje zainteresowania co chwilę, więc nie mamy dużego doświadczenia z lego, boję się, że nakupuje im klocków, a one zaraz się im znudzą. Jednak mam wśród znajomych osoby, które układają te klocki całą rodziną, więc taka inspiracja do nowych zabaw dzięki tej książce na pewno im się przyda.

Obrazki dla maluchów. Kocięta
Okładka ksiązki - Obrazki dla maluchów. Kocięta

Przedstawiamy kolejną książeczkę z edukacyjnego cyklu „Obrazki dla maluchów”. Dzięki tej książeczce dziecko pozna zachowania...

Amerykański Wampir 1976. Tom 9
Okładka ksiązki - Amerykański Wampir 1976. Tom 9

Dziewiąty i ostatni tom serii o Amerykańskim Wampirze. Jest rok 1976 i Ameryka chwieje się w posadach. Obywatele nie ufają rządowi, wszędzie panuje paranoja...