Okładka książki - LEGO. Księga pomysłów. Podróże

LEGO. Księga pomysłów. Podróże

Lego chyba nie trzeba przedstawiać nikomu, każdy zna te klocki i zapewne prawie każdy ma je w domu, z nimi zabawa nigdy się nie kończy, ale czasami przyda się jakaś inspiracja do nowych budowli.
Księga pomysłów podróże to książka pełna pomysłów na ciekawe budowle z klocków, dzięki niej nauczymy się układać safari, spływ kajakowy, latarkę, cuda świata, szkatułkę czy też wodny park. Wszystko jest tutaj dobrze zobrazowane i wytłumaczone, a pomysły na budowle są naprawdę interesujące, więc można zbudować niesamowity świat. Dodatkiem jest tutaj model kempingu, który znajdziemy schowany w pudełeczku doklejonym do przedniej okładki.
Moje dzieci niestety zmieniają swoje zainteresowania co chwilę, więc nie mamy dużego doświadczenia z lego, boję się, że nakupuje im klocków, a one zaraz się im znudzą. Jednak mam wśród znajomych osoby, które układają te klocki całą rodziną, więc taka inspiracja do nowych zabaw dzięki tej książce na pewno im się przyda.

Informacje dodatkowe o LEGO. Księga pomysłów. Podróże:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2026-05-20
ISBN: 9788329102018
Tytuł oryginału: LEGO Ideas on the Go
Dodał/a opinię: Karolina Radlak

Tagi: zabawki lalki i kukiełki Children's / Teenage general interest: Building bricks blocks & construction toys Hobby Dzieci od ok. 6 lat

Zobacz opinie o książce LEGO. Księga pomysłów. Podróże

Kup książkę LEGO. Księga pomysłów. Podróże

Włoski Skarbiec. Najlepsze komiksy: Giorgio Cavazzano. Tom 4
Okładka ksiązki - Włoski Skarbiec. Najlepsze komiksy: Giorgio Cavazzano. Tom 4

Tom czwarty serii ,,Włoski Skarbiec" - kolekcji zawierającej komiksy stworzone przez najsłynniejszych włoskich rysowników Disneya. Każdy tom wzbogacają...

100 najciekawszych zwierząt Polski
Okładka ksiązki - 100 najciekawszych zwierząt Polski

Książka przedstawia najbardziej popularne gatunki zwierząt żyjących w Polsce. Zwięzłe opisy i piękne fotografie wprowadzają Czytelników do niezwykłego...