Okładka książki - Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna

Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna


Ocena: 0 (0 głosów)
Ten Leksykon przypomina mi pierwsze dni mojej praktyki. Mój przełożony był Niemcem, dlatego też książka ta musiała być przeczytana przez wszystkich jego kucharzy. Posługiwała się nią większość kucharzy z krajów niemieckojęzycznych, podróżowała z nimi i ze mną po całym świecie, gdziekolwiek byliśmy, zawsze zabieraliśmy ją ze sobą. Dlaczego? Ponieważ jest zwięzła i łatwa do czytania. Książka Ducha mogła być używana codziennie. Kiedy szef kuchni nabazgrał coś na menu, a my nie byliśmy tego pewni, to od razu sięgaliśmy po Ducha i wiedzieliśmy, o co chodzi.

Informacje dodatkowe o Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna:

Wydawnictwo: Wydawnictwo M
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-60725-01-6
Liczba stron: 878

więcej

Kup książkę Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna - opinie o książce

Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy