Okładka książki - Mały miś to lubi! Zabawy logopedyczne. Dobieranki + książeczka

Mały miś to lubi! Zabawy logopedyczne. Dobieranki + książeczka

Puzzle służą do ułożenia 9 par kart: obrazek i pasujący do niego podpis. Trudność polega na tym, że nazwy obrazków są do siebie bardzo podobne, różni jej zazwyczaj jedna głoska, np: bułka/półka, koza/kosa. Ćwiczenie służy usprawnieniu słuchu fonemowego oraz utrwaleniu poprawnej wymowy głosek. Zabawa polega na poprawnym dobraniu obrazka i podpisu. W książeczce znajdują się obrazki do pokolorowania oraz wierszyki - dziecko utrwala nazwy obrazków oraz ćwiczy rękę, kolorując. Dla dzieci powyżej 4. roku życia.

Informacje dodatkowe o Mały miś to lubi! Zabawy logopedyczne. Dobieranki + książeczka:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2025-08-25

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 4 lat

Kup książkę Mały miś to lubi! Zabawy logopedyczne. Dobieranki + książeczka

Brokatowa kolorowanka. Bajkowy świat
Anna Podgórska0
Okładka ksiązki - Brokatowa kolorowanka. Bajkowy świat

Kolorowanie uczy cierpliwości i staranności, rozwija wyobraźnię i uwrażliwia na barwy. Kolorując - dziecko ćwiczy koncentrację i rozwija zdolności manualne...

Zwierzęta. Książeczka z magnesami
Anna Podgórska0
Okładka ksiązki - Zwierzęta. Książeczka z magnesami

Zapraszamy do świata zwierząt! Można tu spotkać mieszkańców lasu, zwierzęta mieszkające pod wodą, te z wiejskiej zagrody, takie, które można spotkać na...