Okładka książki - Mama i ja. Tworzymy wspomnienia

Mama i ja. Tworzymy wspomnienia

Zatrzymaj wspólne chwile z dzieckiem na dłużej!

Przeglądajcie, uzupełniajcie, kolorujcie, przyklejajcie i bawcie się, ozdabiając poszczególne strony! Zajrzyjcie do środka - znajdziecie tam wiele zadań, które wspierają budowanie oraz umacnianie więzi dziecko-tata. Razem stwórzcie wspaniałe wspomnienia.

,,Tworzymy wspomnienia" to seria książek aktywnościowych, która sprawdzi się podczas wspólnego spędzania czasu dziecka z rodzicem. Nie zabraknie w niej miejsca do uzupełniania, kolorowania, przyklejania - jednym słowem będzie można się świetnie bawić i tworzyć pozytywne wspomnienia. Dodatkowym atutem jest mały, poręczny, ,,zeszytowy" format oraz ciekawa i estetyczna warstwa graficzna, wzbogacona o naklejki.

Informacje dodatkowe o Mama i ja. Tworzymy wspomnienia:

Wydawnictwo: Zielona Sowa
Data wydania: 2025-05-07

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 6 lat

Kup książkę Mama i ja. Tworzymy wspomnienia

Modlitwy dla młodzieży z Carlo Acutisem
Okładka ksiązki - Modlitwy dla młodzieży z Carlo Acutisem

Carlo Acutis urodził się 3 maja 1991 roku. Od dzieciństwa codziennie uczestniczył w Eucharystii, którą nazywał swoją osobistą autostradą do nieba, a jego...

Okładka ksiązki - Biblioteka Narodowa 19192019. Księga jubileuszowa serii. Pod redakcją Stanisława Beresia

Biblioteka Narodowa 1919-2019. Księga jubileuszowa serii Pod redakcją Stanisława Beresia W 2019 roku mija sto lat od powstania Biblioteki Narodowej...