Okładka książki - Miłość po 40: Jak zakochać się na Tinderze. Książka dla kobiet, które nie wierzą w miłość

Odkryj transformacyjną podróż ku miłości do siebie i budowaniu relacji partnerskich w ,,Miłość po 40: Jak zakochać się na Tinderze. Książka dla kobiet, które nie wierzą w miłość''.

W książce ,,Miłość po 40'' opowiadam o głębokim zakochaniu we Włochu o imieniu Fulvio.

Nie spodziewałam się, że mogę doświadczyć uczucia tak intensywnie namiętnego, pełnego pasji i oddania, a mój ukochany okaże się być moim najlepszym terapeutą. I to wcale nie dlatego, że idealnie wpasowuje się w moje marzenia o mężczyźnie - wręcz przeciwnie, czasem potrafi doprowadzić mnie do granic wytrzymałości.

Dzięki tej relacji zrozumiałam, dlaczego moje poprzednie związki kończyły się niepowodzeniem. Odkryłam, co muszę zmienić...

Dzielę się z Tobą moją opowieścią, aby pokazać Ci, jak być dumną ze swojej kobiecości, jak mówić o tym, co czujesz, czego pragniesz i jak celebrować życie bez względu na wiek. Znajdziesz w niej inspirację, by stawić czoła lękom i nadzieję, że wszystko jest jeszcze przed Tobą.

I pamiętaj, proszę, o tym, że wbrew temu, co mówią wszyscy, to ,,Miłość do siebie jest efektem ubocznym miłości do innych'', a nie na odwrót!

,,Miłość po 40'' to zaproszenie do odkrycia, że na miłość nigdy nie jest za późno.

Przytulam,

Iwona Kulwicka.

Informacje dodatkowe o Miłość po 40: Jak zakochać się na Tinderze. Książka dla kobiet, które nie wierzą w miłość:

Data wydania: 2024-03-19
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Miłość po 40: Jak zakochać się na Tinderze. Książka dla kobiet, które nie wierzą w miłość

Opinie o książce - Miłość po 40: Jak zakochać się na Tinderze. Książka dla kobiet, które nie wierzą w miłość

Avatar użytkownika - brunetkabooksrec
brunetkabooksrec
Przeczytane:2025-12-28, Ocena: 6, Przeczytałem, Mam,
Książka, która udowadnia, że na miłość nigdy nie jest za późno! ❤️‍🔥 Przeczytałam „Miłość po 40. Jak zakochać się na Tinderze?” Iwony Kulwickiej i muszę się z Wami podzielić tą niezwykłą historią! To prawdziwa opowieść o kobiecie, która w trudnym momencie życia odważyła się na nowo otworzyć na miłość. O co chodzi? To nie jest poradnik! 📖 To szczera, osobista relacja z czterech miesięcy głębokiego zakochania autorki. Po bolesnym rozstaniu jej siostra... założyła jej konto na Tinderze we Włoszech! 😲 Właśnie tam Iwona spotkała Fulvio, który stał się jej wielką miłością i... "najlepszym terapeutą" . Dlaczego warto przeczytać? Dodaje odwagi i pokazuje, że warto ruszyć w nieznane, nawet po 40., 50. i później! 💫 Bardzo osobista historia.  Autorka pisze z humorem i bez pruderii o uczuciach, namiętności, ale też lękach, o relacji z sobą.  Kluczowe przesłanie brzmi: „Miłość do siebie jest efektem ubocznym miłości do innych”. To książka o transformacji przez relację. Dla kogo jest ta książka? ✅️Dla każdej kobiety, która myśli, że "na miłość jest już za późno". ✅️Dla tych, które wracają do randkowania i potrzebują inspierającej historii, a nie suchych rad. ✅️Dla szukających opowieści o odnajdywaniu siebie i swojej kobiecości. Czyta się ją jak rozmowę z przyjaciółką!🤝 Jest pełna ciepła, nadziei i dowodu na to, że