Okładka książki - Moje cztery pory roku. Smyk w kuchni. Gotowanie, które inspiruje  prosto, pięknie, sezonowo

Gotuj z sercem, jedz z wdzięcznością, żyj w rytmie natury.

Gotowanie to najprostsza czynność na świecie. Ty również, jeśli tylko zechcesz, możesz codziennie gotować jak najznakomitszy szef kuchni.

Karolina Smyk pokaże ci, jak przenieść dary natury na swój stół - prosto, sezonowo i z miłością do smaku.

Znajdziesz tu wyjątkowe przepisy na każdą porę roku. Wytrawna tarta z batatami i miodową musztardą, puszysta zupa krem z gruszką, grillowanym halloumi i szparagami, domowa pizza z brzoskwiniami, cukinią, szynką parmeńską i burratą, potrójnie czekoladowy sernik z wiśniami i marcepanem - to domowe potrawy, które wyglądają jak marzenie, a smakują jeszcze lepiej!

Sezon po sezonie, talerz po talerzu - odkrywaj piękno prostego jedzenia!

Informacje dodatkowe o Moje cztery pory roku. Smyk w kuchni. Gotowanie, które inspiruje prosto, pięknie, sezonowo:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2025-12-10
Kategoria: Kuchnia

Tagi: Gotowanie kulinaria itd.

Kup książkę Moje cztery pory roku. Smyk w kuchni. Gotowanie, które inspiruje prosto, pięknie, sezonowo

Chleby, bułki i słodkie wypieki. Domowe receptury na zakwasie i drożdżach
Karolina Smyk0
Okładka ksiązki - Chleby, bułki i słodkie wypieki. Domowe receptury na zakwasie i drożdżach

Pachnący, puszysty, domowy chleb sprawia, że nasz dom staje się przytulny i pełen miłości. Gromadzi wszystkich domowników w jednym miejscu - przy stole...