Okładka książki - Moje jednorożce. Ruchome obrazki. W krainie słodyczy. Moje jednorożce. Ruchome obrazki. W krainie słodyczy

Trójwymiarowa przygoda z ulubionymi bohaterami! Na okładce książki znajduje się piękny obrazek 3D - wystarczy lekko poruszyć książką i można obserwować jak zmieniają się na nim kolorowe scenki z magicznymi jednorożcami! A w środku książki publikacji ciekawe opowiadanie z pięknymi ilustracjami.

Informacje dodatkowe o Moje jednorożce. Ruchome obrazki. W krainie słodyczy. Moje jednorożce. Ruchome obrazki. W krainie słodyczy:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2025-04-30

Tagi: Książeczki obrazkowe dla dzieci Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Moje jednorożce. Ruchome obrazki. W krainie słodyczy. Moje jednorożce. Ruchome obrazki. W krainie słodyczy

Baranek Shaun. Obrazek
Okładka ksiązki - Baranek Shaun. Obrazek

Przed Tobą baaarankowa historyjka o Shaunie i jego kompanach, a także mnóstwo baaardzo baaarankowych zadań! Pewnego słonecznego, leniwego dnia Farmer...

Bajki i bajeczki
Okładka ksiązki - Bajki i bajeczki

To wspaniałe książeczki dla wszystkich dzieci! Wierszowane wersje najbardziej znanych baśni świata spodobają się zarówno maluszkom, jak i starszym dzieciom...