Okładka książki - Murdle Junior. Przerwa na śledztwo. Powieść detektywistyczna

Murdle Junior. Przerwa na śledztwo. Powieść detektywistyczna

Tom 3 cyklu Murdle Junior

Pierwsza powieść w świecie Murdle Junior.

Gdy Jake i jej pomocnik Sterling przygotowują się do konfrontacji z największym łobuzem w szkole, z biblioteki dobiega krzyk. Znika panna Saffron. Wszyscy nabierają wody w usta. Jedyna poszlaka to niewyraźne wspomnienie połyskującego przedmiotu, który mógł mieć związek z tą tajemniczą sprawą. Jake, Sterling i Brick są jednak zdeterminowani, by odkryć prawdę. Dla Jake stawianie czoła złoczyńcom to bułka z masłem. W końcu jest detektywką, jedyną licencjonowaną śledczą w szkole Świętej Nerki. I na swoją odznakę zasłużyła naprawdę ciężką pracą.

W tej ekscytującej powieści swoje siły połączyli G.T. Karber, twórca zagadek detektywistycznych z serii „Murdle”, oraz Chris Grabenstein, autor bestsellerowych książek dla młodych czytelników.

Informacje dodatkowe o Murdle Junior. Przerwa na śledztwo. Powieść detektywistyczna:

Wydawnictwo: Publicat
Data wydania: 2025-10-15
Kategoria: Dla młodzieży
Tłumaczenie: Paulina Kielan

Kup książkę Murdle Junior. Przerwa na śledztwo. Powieść detektywistyczna

G.T. Karber0
Okładka ksiązki - Murdle. Tom 3. 100 zagadek kryminalnych do rozwikłania przy użyciu logiki, wiedzy oraz sztuki dedukcji

Detektyw Logico od dawna marzy o urlopie. Naprawdę należy mu się odpoczynek, tyle że zło nie bierze wolnego… Włącz się do akcji: przeanalizuj wskazówki...

Nie, bo nie
Chris Grabenstein0
Okładka ksiązki - Nie, bo nie

Czy słyszeliście o Stasiu Bocianie... co odpowiadał NIE! na każde pytanie? Historia o niesamowitej mocy słowa TAK. Staś Bocian mówi tylko nie. Mówi nie...