Okładka książki - Opowiadania do doskonalenia czytania. Świat dziewczynek. Amelia i sekrety starej piwnicy

Co kryje się w szkatułce Amelii? Czy koleżanki zauważą jej skarb? Jakie inne tajemnice skrywa piwnica starego domu? Zapraszamy na przygodę, którą można przeżyć z bohaterami tej książeczki. Duża czcionka oraz ciekawy tekst zachęcą małe czytelniczki do doskonalenia umiejętności czytania.

Informacje dodatkowe o Opowiadania do doskonalenia czytania. Świat dziewczynek. Amelia i sekrety starej piwnicy:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2021-10-06

Kup książkę Opowiadania do doskonalenia czytania. Świat dziewczynek. Amelia i sekrety starej piwnicy

Uczę się czytać. Duże litery. Podział na sylaby. Przyjaciel smok
Agata Giełczyńska-Jonik0
Okładka ksiązki - Uczę się czytać. Duże litery. Podział na sylaby. Przyjaciel smok

Zapraszamy na spotkanie z smokiem Teofilem, który po znalezieniu wiadomości od przedszkolaków postanawia je odwiedzić. Nie jest to łatwe, bo Teofil mieszka...

Opowiadania do doskonalenia czytania. Świat chłopców. Ratunku! Zmniejszyciel
Agata Giełczyńska-Jonik0
Okładka ksiązki - Opowiadania do doskonalenia czytania. Świat chłopców. Ratunku! Zmniejszyciel

W garażu światło pali się do późnych godzin, pod dom zjeżdżają samochody dostawcze... Ale Maciek nie chce zdradzić przyjaciołom swego sekretu. Jeszcze...

Opad
Opad