Okładka książki - Opowieści biblijne. Krzyżówki, quizy, rebusy, zagadki

Opowieści biblijne. Krzyżówki, quizy, rebusy, zagadki

Mam na imię Mateusz. Będę twoim przewodnikiem po świecie Ewangelii. Opowiem ci dziesięć przypowieści, które Pan Jezus powiedział kiedyś swoim uczniom, a następnie zaproponuję ci wiele ciekawych zadań. Wśród nich będą krzyżówki, rebusy, kolorowanki, przeskakiwanki, labirynty i wiele innych gier. To będzie prawdziwa przygoda!

Jestem pewien, że dasz sobie radę ze wszystkimi zadaniami i bez żadnego problemu rozwiążesz każdą zagadkę. Na wszelki wypadek zamieściłem na końcu rozdziałów klucze z odpowiedziami do niektórych zadań. Powodzenia i dobrej zabawy!

Informacje dodatkowe o Opowieści biblijne. Krzyżówki, quizy, rebusy, zagadki:

Wydawnictwo: eSPe
Data wydania: 2025-12-08
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: Chrześcijaństwo

Kup książkę Opowieści biblijne. Krzyżówki, quizy, rebusy, zagadki

Kocham Ojczyznę. Krzyżówki, łamigłówki i zagadki dla dzieci o historii Polski
Michał Wilk0
Okładka ksiązki - Kocham Ojczyznę. Krzyżówki, łamigłówki i zagadki dla dzieci o historii Polski

Edukacyjne zabawy dla najmłodszych, które można wykorzystać w wychowaniu patriotycznym. Każdy, kto kocha swoją Ojczyznę, powinien znać dobrze jej historię...

Michał Wilk0
Okładka ksiązki - Cuda Jezusa. Historyjki obrazkowe, krzyżówki, szyfry, kolorowanki. Zabawy dla dzieci z bohaterami Ewangelii

Książka poprzez zabawę wzbogaca wiedzę dziecka na temat Ewangelii. Książka poprzez zabawę wzbogaca wiedzę dziecka na temat Ewangelii. W atrakcyjnej,...