Ok³adka ksi±¿ki - Pochyleni nad s³owem Bo¿ym. Okres zwyk³y od 10 do 21 tygodnia

Pochyleni nad s³owem Bo¿ym. Okres zwyk³y od 10 do 21 tygodnia

Ocena: 0 (0 g³osów)
Autor zachêca do pochylenia siê nad s³owem Bo¿ym. Komentuje perykopy ewangelijne i zaprasza do codziennych medytacji. Ka¿dy komentarz poprzedza pe³ny tekst Ewangelii, przeznaczonej na okre¶lony dzieñ. Nie trzeba wiêc siêgaæ po Pismo ¦wiête, aby duchowo zjednoczyæ siê z Ko¶cio³em w prze¿ywaniu tajemnicy wcielenia Jezusa Chrystusa. Pismo ¦wiête mo¿na pokochaæ. Trzeba tylko o to siê modliæ. I dlatego przemy¶lenia Autora nie tylko pomagaj± lepiej zrozumieæ Dobr± Nowinê, ale s± te¿ przenikniête duche

Informacje dodatkowe o Pochyleni nad s³owem Bo¿ym. Okres zwyk³y od 10 do 21 tygodnia:

Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 978-83-7192-402-6

wiêcej

Kup ksi±¿kê Pochyleni nad s³owem Bo¿ym. Okres zwyk³y od 10 do 21 tygodnia

Cytaty z ksi±¿ki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej ksi±¿ki.

Zobacz tak¿e

Pochyleni nad s³owem Bo¿ym. Okres zwyk³y od 10 do 21 tygodnia - opinie o ksi±¿ce

Inne ksi±¿ki autora
Pochylam siê nad s³owem Bo¿ym. Okres Adwentu. Okres Narodzenia Pañskiego
Leonard G³owacki OMI0
Ok³adka ksi±zki - Pochylam siê nad s³owem Bo¿ym. Okres Adwentu. Okres Narodzenia Pañskiego

Pochylam siê nad s³owem Bo¿ym. Okres zwyk³y od 22 do 34 tygodnia
Leonard G³owacki OMI0
Ok³adka ksi±zki - Pochylam siê nad s³owem Bo¿ym. Okres zwyk³y od 22 do 34 tygodnia

Zobacz wszystkie ksi±¿ki tego autora