Okładka książki - Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną doku

Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną doku


Ocena: 0 (0 głosów)
Zgodnie z ustawą z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. Nr 63, poz. 634 z późn. zm.) oraz przepisami wykonawczymi do niej, działania w zakładach branży żywnościowej muszą odbywać się według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej GMP/GHP (Good Manufacturing Practice, Good Hygienic Practice). Zasady te powinny być opracowane w formie odpowiednich procedur i instrukcji, wdrożone i realizowane, czego potwierdzeniem są zapisy (udokumentowa

Informacje dodatkowe o Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną doku:

Wydawnictwo: inne
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 83-7187-903-2
Liczba stron: 104

więcej

Kup książkę Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną doku

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną doku - opinie o książce

Inne książki autora
Obowiązki i odpowiedzialność przedsiębiorcy sektora spożywczego podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Barbara Jackiewicz0
Okładka ksiązki - Obowiązki i odpowiedzialność przedsiębiorcy sektora spożywczego podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej

Zapisy w prawie żywnościowym nie zawsze jednoznacznie i wprost formułują obowiązek, któremu musi sprostać przedsiębiorca. Jak bowiem rozumieć stosowane...

Żywienie dzieci w przedszkolu. Poradnik realizacji racjonalnego żywienia dzieci w wieku 4-6 lat z przykładami jadłospisów i ocen
Barbara Jackiewicz0
Okładka ksiązki - Żywienie dzieci w przedszkolu. Poradnik realizacji racjonalnego żywienia dzieci w wieku 4-6 lat z przykładami jadłospisów i ocen

Człowiek, chcąc zachować pełnię zdrowia, musi się racjonalnie odżywiać, musi umieć też zestawić w posiłku poszczególne produkty w taki sposób, aby jego...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy