Okładka książki - Praktyczny kurs języka angielskiego od poziomu początkującego do średnio zaawansowanego

W zestawie z kursem 3 płyty z nagraniem wszystkich dialogów występujących w trakcie kursu. Opracowanie te, to gruntowny kurs języka angielskiego dla samouków, w którym szczegółowo zostały wytłumaczone reguły gramatyczne, wszystko zostało opatrzone objaśnieniami i wskazówkami po polsku. Dodatkowo dołączone zostały testy sprawdzające wiedzę, wraz z kluczem rozwiązania.

Informacje dodatkowe o Praktyczny kurs języka angielskiego od poziomu początkującego do średnio zaawansowanego:

Data wydania: b.d
Kategoria: Języki obce
ISBN: 83-7476-069-9

Kup książkę Praktyczny kurs języka angielskiego od poziomu początkującego do średnio zaawansowanego

Praktyczny kurs języka angielskiego od poziomu początkującego do średnio zaawansowanego - opinie o książce

Gotowanie dla dwojga
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Gotowanie dla dwojga

Ponad 40 prostych do wykonania, sprawdzonych przepisów. Książka zawiera porady kucharza, propozycje podania i różne warianty potraw. Fotografia w dużej...

Churchs Thesis. Logic, Mind and Nature
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Churchs Thesis. Logic, Mind and Nature

A collection of essays dealing with issues connected with Church's Thesis from both the philosophical and logical perspectives. The Reader will learn...