Okładka książki - Programy pomocowe oraz dotacje UE dla przedsiębiorstw 2007-2013 + CD

Programy pomocowe oraz dotacje UE dla przedsiębiorstw 2007-2013 + CD

Od sierpnia br. przedsiębiorcy będą mogli składać pierwsze wnioski o wsparcie finansowe z nowej puli funduszy Unii Europejskiej. Łączna pomoc UE w latach 2007-2013 ma wynieść 67 mld euro. Dla wielu przedsiębiorców pozyskanie nowych środków to szansa na podniesienie rozwoju i konkurencyjności na rynku.Publikacja zawiera odpowiedzi na pytania dotyczące zakładania, działalności oraz realizowania projektów biznesowych.

Informacje dodatkowe o Programy pomocowe oraz dotacje UE dla przedsiębiorstw 2007-2013 + CD:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne

Kup książkę Programy pomocowe oraz dotacje UE dla przedsiębiorstw 2007-2013 + CD

Programy pomocowe oraz dotacje UE dla przedsiębiorstw 2007-2013 + CD - opinie o książce

Noisy Noisy: Mooo!
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Noisy Noisy: Mooo!

Mooo! What`s that noise? Let`s visit the farm to find out. Find and press the button on every page to hear a new farm animal sound each time. ...

Podtatrze. Miniprzewodnik
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Podtatrze. Miniprzewodnik

Miniprzewodnik Wydawnictwa Bezdroża opisujący najważniejsze atrakcje turystyczne miasta bądź regionu. Poznasz historię miejsca, przeczytasz opisy atrakcji...

Opad
Opad