Okładka książki - Psi Patrol. Psi Patrol. Story. Pieski ratują rodzinę słoni. Psi Patrol. Story. Pieski ratują rodzinę słoni

Opowiadania dla najmłodszych miłośników. W każdej książeczce czytelnicy poznają nową, wspaniałą historię. 24 strony czytania, wielkie kolorowe ilustracje. Sprawdź, jakie przygody przytrafiły się ulubionym bohaterom!

Informacje dodatkowe o Psi Patrol. Psi Patrol. Story. Pieski ratują rodzinę słoni. Psi Patrol. Story. Pieski ratują rodzinę słoni:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2025-12-05

Tagi: Książeczki obrazkowe dla dzieci Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Psi Patrol. Psi Patrol. Story. Pieski ratują rodzinę słoni. Psi Patrol. Story. Pieski ratują rodzinę słoni

Tytani. Tom 3. Mroczna królowa
Okładka ksiązki - Tytani. Tom 3. Mroczna królowa

Po wydarzeniach z poprzednich tomów (,,Tytani: Świat Bestii") część społeczeństwa wciąż uważa Tytanów za bohaterów, a część obwinia ich za przyczynienie...

Sztuka cieniowania. Portrety
Okładka ksiązki - Sztuka cieniowania. Portrety

Książka, która krok po kroku wprowadza w tajniki cieniowania. Dzięki niej każdy będzie mógł narysować swój wymarzony portret. Okazuje się, że nie jest to wcale takie trudne....