Ania Starmach, jurorka MasterChefa i MasterChefa Juniora,
prezentuje przepisy na doskonałe domowe obiady, łatwe do przygotowania dla każdego.
Na początek gorące, aromatyczne zupy. Jako danie główne zrumieniona pierś z kaczki podana z pomarańczami, soczysty stek z masłem czosnkowym lub risotto z dojrzałymi zielonymi szparagami. I wreszcie idealny deser: delikatna tarta z owocami albo, jeśli mamy naprawdę wielką ochotę na łakocie, kawałek pysznego czekoladowego sernika.
Obiad powinien być codzienną radością, okazją do cieszenia się smakami i zapachami. Tymi, które znamy z dzieciństwa, ale także nowymi, które pozytywnie zaskoczą ciebie i twoich bliskich.
Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2017-10-11
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Pyszności to siostrzany projekt Ani i Agaty Starmach. Ania dzieli się w nim pysznymi przepisami, a Agata ilustruje książkę wyjątkowymi rysunkami. Znajdziecie...
Smakowite dania w zaledwie 25 minut i za nie więcej niż 25 złotych! „Ta książka to aż 70 pomysłów na pyszne śniadania, obiady, podwieczorki...
Chcę przeczytać,