Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów

Ocena: 0 (0 głosów)
Ryby i owoce morza to ważny element naszego pożywienia, stanowiący znakomite antidotum na wiele chorób i dolegliwości. Ich mięso zawiera dużo wysokiej klasy białka oraz witamin i substancji mineralnych, a mało soli. Białe mięso ma też niewiele tłuszczu, a świeże ryby tłuste dostarczają organizmowi kwasów omega-3 uważanych za niezbędne do zapobiegania choroby wieńcowej, a także innym schorzeniom. Poza tym ryby są po prostu smaczne! Wypróbuj więc zawarte w tej książce przepisy i delektuj się każdy

Informacje dodatkowe o Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 978-1-4075-5266-8
Liczba stron: 240

więcej

Kup książkę Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów - opinie o książce

Inne książki autora
Desery. Ponad 100 wspaniałych przepisów
Terry Jeavons0
Okładka ksiązki - Desery. Ponad 100 wspaniałych przepisów

Niezależnie od tego, jak sycące, smaczne i udane było danie główne, zawsze zostaje jeszcze trochę miejsca na deser! W książce zestawiono wiele smakowitych...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Fałszywa królowa
Mateusz Fogt
Fałszywa królowa
Olga
Ewa Hansen ;
Olga
Serce nie siwieje
Hanna Bilińska-Stecyszyn ;
Serce nie siwieje
Zranione serca
Urszula Gajdowska
Zranione serca
Znajdziesz mnie wśród chmur
Ilona Ciepał-Jaranowska
Znajdziesz mnie wśród chmur
Pies na medal
Barbara Gawryluk
Pies na medal
Jemiolec
Kajetan Szokalski
Jemiolec
Pożegnanie z ojczyzną
Renata Czarnecka ;
Pożegnanie z ojczyzną
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy