reklama
Okładka książki - Szkolny słownik niemiecko - polski, polsko - niemiecki. Idiomy i gramatyka

Szkolny słownik niemiecko - polski, polsko - niemiecki. Idiomy i gramatyka

Trzy w jednym, czyli: Słownik: 33 000 haseł, współczesne słownictwo, zasady wymowy niemieckiej, lista niemieckich czasowników nieregularnych. Idiomy niemieckie: 4000 idiomów i zwrotów niemieckich, 1000 związków frazeologicznych z czasownikiem, indeks polskich odpowiedników. Zarys gramatyki niemieckiej: podstawowe informacje o wszystkich częściach mowy, zastosowanie rodzajników, rodzaje zdań, 100 ćwiczeń wraz z odpowiedziami.

Informacje dodatkowe o Szkolny słownik niemiecko - polski, polsko - niemiecki. Idiomy i gramatyka:

Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 978-83-7626-609-1

Kup książkę Szkolny słownik niemiecko - polski, polsko - niemiecki. Idiomy i gramatyka

Szkolny słownik niemiecko - polski, polsko - niemiecki. Idiomy i gramatyka - opinie o książce

Ciało człowieka. Narządy, układy, funkcjonowania
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Ciało człowieka. Narządy, układy, funkcjonowania

Jak działa nasz układ krwionośny? Co to jest DNA? Do czego służą gruczoły płciowe? To tylko przykłady pytań, na jakie młody Czytelnik znajdzie odpowiedź...

Tatry Zachodnie, Wysokie, Bielskie, Niżne. Wersja rosyjska
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Tatry Zachodnie, Wysokie, Bielskie, Niżne. Wersja rosyjska

W albumie zamieszczono zdjęcia najpiękniejszych zakątków Tatr. Jest Giewont przypominający uśpionego rycerza, Krywań wznoszący się nad malowniczymi dolinami...