Okładka książki - Tappi. O tym, jak w Szepczącym Lesie zgubiły się trzy małe smoki

Tappi. O tym, jak w Szepczącym Lesie zgubiły się trzy małe smoki

Pewnego dnia w Szepczącym Lesie pojawiają się trzy małe smoki. Ich mama smoczyca pozostawia je pod opieką Narkotyki. Jednak Tappiemu nie do końca podoba się smocza opiekunka i nabiera pewnych podejrzeń... Poszukać rady u Billego, czy może porozmawiać z Dębem Starodzieja? O tym zdecyduj sam, Drogi Czytelniku!

Informacje dodatkowe o Tappi. O tym, jak w Szepczącym Lesie zgubiły się trzy małe smoki:

Wydawnictwo: Zielona Sowa
Data wydania: 2017 (data przybliżona)
Tytuł oryginału: Tappi. O tym, jak w Szepczącym Lesie zgubiły się trzy małe smoki
Język oryginału: Polski
Ilustracje:Marta Kurczewska

Tagi: bóg

Kup książkę Tappi. O tym, jak w Szepczącym Lesie zgubiły się trzy małe smoki

Tappi. O tym, jak w Szepczącym Lesie zgubiły się trzy małe smoki - opinie o książce

Kolejna część cyklu o dzielnym wikingu Tappim. Czytelnik sam może wybrać ciąg dalszy przygód. Świetna zabawa, ciekawa historia. Polecam.

Zaułki St. Naarten
Marcin Mortka 0
Okładka ksiązki - Zaułki St. Naarten

Kapitan piratów Roland zwany Wywijasem przeżywa moralne rozterki. Nie ma bowiem pojęcia, czy umocnić swe rządy na Wyspach Plugawych, czy może wesprzeć...

Wyspy Plugawe
Marcin Mortka0
Okładka ksiązki - Wyspy Plugawe

Cóż lepszego dla pirata niż wakacje w piekle. Po wojnie aniołów z demonami, kapitan Roland zwany Wywijasem myślał, że w końcu sobie odpocznie. Tymczasem...