Smaki na każde podniebienie.
Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów - na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2020-02-26
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 176
Jak szczeka pies? Kto mówi: miau? Jakie dźwięki wydaje auto? Sztywnostronicowa książeczka dla najmłodszych z uroczymi ilustracjami. Zawiera 11 zabawnych...
Poczujcie magię świąt we wspólnym odliczaniu do Gwiazdki! Ten wyjątkowy tom w postaci kalendarza adwentowego posiada 24 historyjki do otwarcia - po 1 na...
Chcę przeczytać,