Okładka książki - Technologia gastronomiczna. Cz. 2

Technologia gastronomiczna. Cz. 2


Ocena: 0 (0 głosów)
znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne, zakup i przechowywnanie,jaja-zastosowanie, zakup, przechowywanie, receptury.

Informacje dodatkowe o Technologia gastronomiczna. Cz. 2:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 8371411189
Liczba stron: 160

więcej

Kup książkę Technologia gastronomiczna. Cz. 2

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Technologia gastronomiczna. Cz. 2 - opinie o książce

Inne książki autora
Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3
Arens-Azevedo Ulrike0
Okładka ksiązki - Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3

Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe...

Technologia gastronomiczna. Cz. 1
Arens-Azevedo Ulrike0
Okładka ksiązki - Technologia gastronomiczna. Cz. 1

Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej.Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy