Okładka książki - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3


Ocena: 0 (0 głosów)
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.

Informacje dodatkowe o Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3:

Wydawnictwo: WSiP
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 8302041653
Liczba stron: 256

więcej

Kup książkę Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 - opinie o książce

Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy