Okładka książki - Technologia żywności. Część 2

Technologia żywności. Część 2


Ocena: 0 (0 głosów)
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technolgii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny podstawy przetwórstwa żywności. W części 2 omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.

Informacje dodatkowe o Technologia żywności. Część 2:

Wydawnictwo: WSiP
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 9788302079764
Liczba stron: 420

więcej

Kup książkę Technologia żywności. Część 2

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Technologia żywności. Część 2 - opinie o książce

Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy