Okładka książki - Tempt Our Fate

Tempt Our Fate

Tom 2 cyklu Sutten Mountain

Camden Hunter nie pasuje do tego miejsca.

Spędziłam całe życie w Sutten Mountain, gdzie rzadko kiedy pojawiają się kłopoty. A Camden właśnie je zwiastuje. Jest aroganckim, skupionym na sobie miliarderem z miasta.

I właśnie otworzył wymyślną galerię sztuki obok mojej piekarni.

Kiedy prosi mnie o pomoc, proponuję mu umowę: catering na otwarcie galerii w zamian za to, że spędzi ze mną dzień na podziwianiu piękna tego miasteczka.

Oczekiwałam, że pokażę mu inną stronę Sutten. Nie spodziewałam się jednak, że sama ujrzę tego mężczyznę w innym świetle.

Jego zauroczenie miastem daje mi powód, by się zastanawiać, czy może kiedyś mógłby poczuć coś i do mnie?

Problem w tym, że Camden Hunter nie pasuje do mojego świata, a ja nie pasuję do jego.

I im dłużej spalamy się w tym żarze, tym częściej zadaję sobie pytanie, jak długo zdołamy kusić los.

Informacje dodatkowe o Tempt Our Fate:

Tempt Our Fate - opinie o książce

Avatar użytkownika - FascynacjaKsiazk
FascynacjaKsiazk
Przeczytane:2026-02-25, Ocena: 6, Przeczytałam,

💗„Tempt Our Fate” to urokliwy małomiasteczkowy romans z miliarderem będącym aroganckim mężczyzną i kobietą potrafiącą powiedzieć wprost co o nim sądzi. Motywy takie jak: eniemies to lovers,hate/love,verbal skirmishes czy trudne wybory życiowe sprawiają,że od lektury ciężko się oderwać.

💗Powieść jest cudowną opowieścią o realizacji swoich marzeń,które sprawiają że pragnie się żyć oraz o tym jak łatwo oceniać kogoś,gdy się o nim nic nie wie.Warto poznać historię człowieka,by widzieć jego życie takim,jakie było naprawdę.Mam tu na myśli bohatera,który błyszczał od zawsze w blasku fleszy a tak naprawdę był osobą wartościową i wartą poznania.
💗Przebojowość Pippy i jej miłość do wypieków czaruje z każdym wypiekiem oraz podaną kawą.Dziewczyna o wielkim sercu i zbyt szybkiej stracie bliskiej osoby.Zraniona przez los nie poddaje się,by kontynuować swoje marzenia.

💗Dwa różne światy płoną,gdy się spotykają.Bohaterowie są stworzeni dla siebie,choć o tym jeszcze nie wiedzą.Muszą odnaleźć swój cel i zawalczyć o uczucie dla których jest skazane na porażkę.Walka o nie będzie ogromnym sprawdzianem i szansą,by poczuć coś czego się nigdy nie czuło!

💗„Tempt Our Fate” jest cudownym małomiasteczkowym romansem,który się kocha od pierwszej strony.Bohaterowie zachwycają swoim ciętym językiem,zwariowanymi decyzjami i szaleństwem, które nimi zawładnęło.Kocham ich i was zachęcam do ich poznania i spędzenia z nimi niezapomnianych chwil.
💗Z całego serca polecam📖

Bright Lights & Summer Nights
Kat Singleton0
Okładka ksiązki - Bright Lights & Summer Nights

Letnie noce potrafią być pełne niespodzianek.   Jestem bezrobotną dwudziestopięcioletnią singielką, która przyjechała do Hamptons tylko z jednego powodu...

Opad
Opad