The Science of Affection

Tom 2 cyklu Science

Zawartość pendrive'a, który wpadł w ręce Reeda, wprowadza grę między nim i Brianą na zupełnie nowy poziom. Niemoralna zabawa będąca źródłem wielu skrajnych emocji szybko kończy się wzajemną nieufnością i rosnącymi obawami.

Reed chce rozegrać tę rundę na własnych zasadach. Pomimo że Briana nie jest mu obojętna, jej tajemnice wywołują w nim wiele wątpliwości. Mężczyzna postanawia je wszystkie odkryć, z satysfakcją posuwając się do najbardziej drastycznych ruchów.

Dziewczyna z kolei w końcu zaczyna rozumieć, że zależy jej na profesorze, a ich z pozoru niezobowiązująca znajomość niespodziewanie zamieniła się w coś o wiele poważniejszego. Briana jest przerażona myślą, że przez kłamstwa i nierozważne zachowanie może wszystko stracić.

Kiedy Reed podczas swojej wizyty w Temptation zmusza ją do pojawienia się w jednym z prywatnych pokoi, jest już jasne, że studentka wyzna mu tam wszystkie swoje grzechy. W jaki sposób wyjście na jaw prawdy wpłynie na ich relację?

Informacje dodatkowe o The Science of Affection:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2024-03-06

Kup książkę The Science of Affection

The Science of Affection - opinie o książce

THE SCIENCE OF AFFECTION
JULIA POPIEL
DYLOGIA SCIENCE #2

"Nie boję się ciebie, Reedzie Eastonie. Więc zniszcz mnie, a później pozbieraj na nowo."

Drugi tom dylogii Science to coś absolutnie wspaniałego. To książka ukazująca się w walce o to na czym nam zależy. To książka pełna miłości i determinacji mimo przeciwności losu. Reed to absolutnie wspaniała osoba, który jak kocha to całym sobą, a dla ukochanej osoby zrobi wszystko. To jak wspiera Brianę powinno być wzorem dla wielu obecnych mężczyzn. Z całego serca pokochałam tą serię. Ale wiecie co jeszcze pokochałam? Hokeistów z tej serii. Haydena, Devona i resztę. I niesamowicie się cieszę, że wyszła nowa seria właśnie z ich udziałem. A wy już niedługo możecie spodziewać się recenzji Red Shirt, które już znajduje się na mojej półce.

Książka 18+

Recenzja na moim profilu instagram:  https://www.instagram.com/inkbound_journey?igsh=M2oycG56Zjd5YWl4

Ryzykowny pocałunek
Julia Popiel0
Okładka ksiązki - Ryzykowny pocałunek

Dwudziestosześcioletnia malarka Ava Harrison postanowiła za wszelką cenę unikać facetów. Konsekwencje popełnionych w przeszłości błędów, które odczuwa...

The Science of Temptation
Julia Popiel0
Okładka ksiązki - The Science of Temptation

Briana Larsen właśnie rozpoczęła kolejny rok nauki na Uniwersytecie Indiana. Kiedy pojawia się na wykładzie z psychopatologii – przedmiotu, który...

Złote góry
Klaudiusz Szymańczak