Czy uczucie ma szansę przetrwać, gdy zaczyna się od sekretów?
Lexington Windsor, miliarder i prezes motoryzacyjnego imperium, odkrywa, że babcia zaplanowała dla niego aranżowane małżeństwo. Nie chcąc wchodzić w ten układ na ślepo, postanawia odnaleźć dziewczynę, która ma zostać jego żoną. Okazuje się nią Raya Lewis - studentka robotyki, zaangażowana w walkę o przyszłość rodzinnej firmy motoryzacyjnej, która znalazła się w poważnych tarapatach finansowych.
Ich pierwsze spotkanie w barze, pod przykrywką gry w ,,prawdę czy wyzwanie", szybko przeradza się w niebezpieczną grę emocji. Po ślubie namiętność miesza się z brakiem zaufania, a bolesna przeszłość Lexa prowadzi do dramatycznych decyzji, które mogą zniszczyć wszystko, co między nimi powstało.
Czy z relacji, która zaczęła się od ukrytych intencji i sekretów, może narodzić się coś prawdziwego?
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2026-06-17
Tytuł oryginału: The Secret Fiancée
Ta praca miała być spełnieniem marzeń, lecz wtedy pojawiła się ONA.Jest zakazanym owocem. Jest wnuczką jego szefa. Jest poza zasięgiem. Czy zdoła się jej...
Jego życie nie było pełne. Do czasu, aż pojawiła się ona... Aria od zawsze marzyła o normalności: bezpiecznej pracy, kochającym chłopaku i pełnym ciepła...
Przeczytane:2026-06-23, Ocena: 6, Przeczytałam,
💐„The Secret Fiancée” to jest świetny romans z motywem aranżowanego małżeństwa & age gap. To również romans potrafiący oczarować bohaterami potrafiącymi skrywać swoje uczucia i tajemnice przeszłości,które zniszczyły zaufanie oraz prawdziwe zamiary wobec drugiej osoby.
💐Historia od pierwszych chwil pochłania. Bohaterowie potrafią wciągnąć w swoją historię oraz relację zrodzoną przez grę,a kończąc na małżeństwami,które musi być skrywane przed światem. Ten sekret nie tylko chroni bohaterkę,ale daje jej możliwość normalnego funkcjonowanie i spełniania marzeń podczas nauki. Podejmowane decyzje bohaterów ciekawią wraz z ich bliskością,nieufnością przemieniająca się w szczere uczucie….kończąc na słowach,które dogłębnie ranią. Fabuła udawania,że los potrafi przynieść niespodzianki. Także wsparcie bliskich Lexingtona jest mocno widoczna-zwłaszcza szwagierki,które przeniosą góry,by pomóc swojej rodzinie. To było urocze i poruszające.
💐Jest to naprawdę cudowna i pełna wzlotów i upadków historia,która pozwala zapomnieć o wszystkim. Jestem zachwycona kolejną historią z tej serii i już wyczekuję na kolejne historie innych bohaterów. Zachęcam do jej przeczytania,bo jestem pewna,że zachwyci was tak mocno jak mnie😏👌
Czytajcie🤌🏻