Okładka książki - Trudne tematy dla mamy i taty. Jak wspierać dziecko, gdy tego potrzebuje

Trudne tematy dla mamy i taty. Jak wspierać dziecko, gdy tego potrzebuje

Praktyczna i inspirująca pomoc w wychowaniu dzieci w dynamicznym oraz pełnym wyzwań współczesnym świecie.

Poradnik, który porusza zarówno ,,ponadczasowe" problemy, jak i nowe trudności, które stawia przed nami obecny świat. Książka pomoże każdemu rodzicowi podczas trudnych rozmów ze swoim dzieckiem. Autorka, Anna Jankowska, tłumaczy i pokazuje, czym jest wspierająca postawa rodzicielska oraz jak przekazywać dzieciom wartości i wzmacniać więzi rodzinne. Będzie także wsparciem przy wielu problemach i wyzwaniach, jakie czekają na rodziców.

Bo choć uniwersalnej recepty na bycie dobrym rodzicem nie ma, to z sercem, wytrwałością i odpowiednią wiedzą można oswoić tę wymagającą rolę.

Informacje dodatkowe o Trudne tematy dla mamy i taty. Jak wspierać dziecko, gdy tego potrzebuje:

Wydawnictwo: Zielona Sowa
Data wydania: 2025-09-10
Kategoria: Medycyna i zdrowie
ISBN: 9788383882093

Tagi: Rodzina i związki - poradniki

Kup książkę Trudne tematy dla mamy i taty. Jak wspierać dziecko, gdy tego potrzebuje

Porozmawiaj ze mną. Dasz radę!
Anna Jankowska0
Okładka ksiązki - Porozmawiaj ze mną. Dasz radę!

Książka skierowana jest do dzieci w wieku przedszkolnym, które zaczynają przygodę z samodzielnością. Dzięki instruktażowym poradom i konkretnym scenkom...

Dobra kuchnia. Kuchnia dla dzieci (miękka)
Anna Jankowska0
Okładka ksiązki - Dobra kuchnia. Kuchnia dla dzieci (miękka)

Przygotowywanie dziecięcych potraw to podwójne wyzwanie dla rodziców. Z jednej strony chodzi bowiem o to, by nie zajmowało zbyt wiele czasu...