Okładka książki - Ustawa o podatku dochodowym od osób prawnych. Stan prawny na 1 lutego 2008r.

Ustawa o podatku dochodowym od osób prawnych. Stan prawny na 1 lutego 2008r.

W sprzedaży także: kodeks pracy, kodeks cywilny, ustawa o rachunkowości, kodeks spółek handlowych, kodeks postępowania administracyjnego, kodeks postępowania cywilnego, ordynacja podatkowa i inne.

Informacje dodatkowe o Ustawa o podatku dochodowym od osób prawnych. Stan prawny na 1 lutego 2008r.:

Wydawnictwo: Wolters Kluwer
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-83-7526-905-5

Kup książkę Ustawa o podatku dochodowym od osób prawnych. Stan prawny na 1 lutego 2008r.

Ustawa o podatku dochodowym od osób prawnych. Stan prawny na 1 lutego 2008r. - opinie o książce

praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Fundusze UE dla jednostek samorządu terytorialnego w latach 2007-2013 Część I Przewodnik po funduszach dla JST

"W latach 2007-2013 Polska otrzyma poprzez politykę spójności bezprecedensowy zastrzyk"" finansowy największy wśród 27 krajów członkowskich. Aby wykorzystać...

Samoloty
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Samoloty

Ta książeczka-układanka to wspaniałe wprowadzenie w zdumiewający świat latających maszyn. Każda rozkładówka zawiera sześcioczęściowe puzzle, które dziecięce...