Okładka książki - Zamknij drzwi

Zamknij drzwi

Spokojne i szczęśliwe życie Jo Palmer wkrótce dobiegnie końca.

Ash - jej ukochany mężczyzna - zostanie aresztowany przez policję. Millie - jej najdroższa córeczka - zostanie jej odebrana. Jo utraci przyjaciół i zacznie wątpić w swoje zdrowie psychiczne. Ktoś kradnie wszystko, co Jo kocha, i nie powstrzyma się przed niczym.

W tej chwili Jo spędza beztrosko czas przy stole z rodziną i niczego nie podejrzewa. Na zewnątrz pada deszcz. Rozlega się pukanie do drzwi. Przyszli.

,,Mroczny, niezwykle wciągający thriller psychologiczny o świetnie poprowadzonej fabule"

- The Times

,,To oczywiste, dlaczego czytelnicy wciąż sięgają po kolejne thrillery tej autorki"

- Observer

,,Wciągający thriller, po którym strach zgasić światło"

- Red Magazine

,,Doskonała fabuła i intryga, a wszystkie postacie są bardzo wyraziste! Naprawdę trudno odłożyć ją na półkę!"

- Mystery People

Ponad 4 miliony sprzedanych egzemplarzy!

Informacje dodatkowe o Zamknij drzwi:

Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2025-10-16
Tytuł oryginału: Right behind you

Tagi: Thrillery i suspens Literatura kryminalna i detektywistyczna

Kup książkę Zamknij drzwi

Zabij mnie znów
Rachel Abbott0
Okładka ksiązki - Zabij mnie znów

To mogło przytrafić się tobie. Następnym razem, kto wie... Kiedy całe twoje okazuje się kłamstwem, komu możesz zaufać? Nic nie przygotowało Maggie na to...

Szóste okno
Rachel Abbott0
Okładka ksiązki - Szóste okno

Prawda boli, ale kłamstwa mogą zabić. Po śmierci męża Natalie Gray wiąże się z jego najlepszym przyjacielem, Edem Cooperem. Kobieta pragnie, aby zastąpił...

Opad
Opad