Trudno znaleźć coś zdrowszego i bardziej ekologicznego niż owsianka! Czy wiesz, że można ją przyrządzić na co najmniej 70 smacznych sposobów?
Jak owsianka wpływa na nasze zdrowie? Jakie witaminy i minerały w niej znajdziemy? Czego nam dostarczają te zdrowe (i niezbędne) składniki? Jakie właściwości kryją się w poszczególnych zbożach i jakimi dodatkami możemy je wzbogacać, żeby uzyskać najbardziej wartościowy posiłek?
Proste, a jednocześnie niebanalne przepisy na smaczne powitanie dnia i dostarczenie sobie na wiele godzin energii ze zbóż, nasion chia, marchwi, migdałów, konopi czy imbiru
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2018-02-15
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Przed i po 13 grudnia to opatrzony obszernym wstępem wybór dokumentów przedstawiający stosunek państw Układu Warszawskiego do wydarzeń w Polsce w okresie...
Każdy tom kolekcji zawiera podstawowe dane o klubach i ich historię, a także prezentacje trenerów, piłkarzy i kibiców, tabele oraz statystyki. W serii...
Chcę przeczytać,