Okładka książki - ZŁO DZIEJe się

ZŁO DZIEJe się

Greta wraca z pracy do domu, gdy niespodziewanie gubi się na drodze i trafia na tajemniczą, nieoznaczoną trasę. Od tego momentu zaczyna się seria wydarzeń, które zacierają granicę między jawą a koszmarem. Wkrótce jej bliscy znikają, a rzeczywistość zaczyna się kruszyć.

W poszukiwaniach pomaga jej brat, a trop prowadzi do zapomnianych legend i niepokojących opowieści o pradawnych bóstwach. Im głębiej bohaterowie wchodzą w świat symboli i mitów, tym bardziej muszą ufać sobie oraz swojej intuicji.

„ZŁO DZIEJe się” to mroczna, metafizyczna opowieść o rodzinie, stracie i nadziei. To historia, w której rzeczywistość miesza się z alternatywnym światem bogów, a każdy szczegół może mieć znaczenie. Dla fanów mitologii, tajemnicy i opowieści grozy.

Informacje dodatkowe o ZŁO DZIEJe się:

Wydawnictwo: Alternatywne
Data wydania: 2026-04-24

Kup książkę ZŁO DZIEJe się

Terapeuta strachu
Sabina Słowińska0
Okładka ksiązki - Terapeuta strachu

Ostrożność nie wystarczy, gdy twój prześladowca zna cię lepiej niż ty sama... Kariera Skye Woodrow, pracowitej i ambitnej projektantki ogrodów, nabiera...