Okładka książki - Życiowe psychohacki na trudne sytuacje. 111 narzędzi terapii behawioralnej

Życiowe psychohacki na trudne sytuacje. 111 narzędzi terapii behawioralnej

Poznaj sprawdzone narzędzia psychologii behawioralnej, które pozwolą ci się skutecznie mierzyć z przeciwnościami!

Wbrew temu, co sądzimy, większość kryzysów, konfliktów i nieporozumień, z którymi mamy do czynienia na co dzień, pojawia się z całkiem prozaicznych powodów i daje się łatwo rozwiązać. Jedyne, co trzeba zrobić, to dopasować strategię do sytuacji. Właśnie w tym pomoże ci ta książka! Dowiesz się z niej między innymi, jak:

- przygotować się do przeprowadzenia trudnej rozmowy z kimś bliskim,

- skończyć z kłótniami o niepozmywane naczynia i inne błahostki,

- zapanować nad długą listą obowiązków,

- zapamiętać imiona nowych osób na imprezie,

- znaleźć czas dla siebie i jak najlepiej go wykorzystać,

- zapanować nad tremą przed wystąpieniem publicznym,

- z wyczuciem mówić ludziom przykrą prawdę,

- nie zwariować na spotkaniach rodzinnych.

Odpowiedzi na te pytania mogą cię zaskoczyć, szczególnie jeśli nie słyszałeś wcześniej o technice dziesięciu palców, metodzie białego pudełka, drzewie krzyku czy sycylijskiej technice lustra.

Sięgnij po 111 strategii psychologicznych, które zmienią twoje życie!

Informacje dodatkowe o Życiowe psychohacki na trudne sytuacje. 111 narzędzi terapii behawioralnej:

Wydawnictwo: Feeria
Data wydania: 2025-02-12
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Psychohacks für ein glückliches Leben: 111 wirksame Tools gegen den Alltagswahnsinn
Język oryginału: niemiecki
Tłumaczenie: Anna Taraska

Kup książkę Życiowe psychohacki na trudne sytuacje. 111 narzędzi terapii behawioralnej