Okładka książki - 220 splotów szydełkowych

220 splotów szydełkowych

Lubicie szydełkować?

Jeśli jeszcze nie mieliście okazji spróbować tego fantastycznego zajęcia, to zapraszam do sięgnięcia po książkę "220 splotów szydełkowych".

Piękna okładka publikacji budzi ogromną ochotę, aby zajrzeć do środka. Wewnątrz znajdziemy mnóstwo kolorowych zdjęć, niepowtarzalnych splotów, które można wykonać samemu przy pomocy tych dokładnie przedstawionych opisów. Książka jest zaprojektowana w bardzo czytelny i przystępny sposób, dlatego możemy szybko odnaleźć interesujący wzór. Ładnie krok po kroku przedstawione kolejne wykonywane czynności. Schematy poszczególnych wzorów z pewnością zaciekawią i ułatwią pracę nad projektem, wszystkim chętnym do nauki szydełkowania. Osoby, które nie są pewne, czy dają radę nauczyć się szydełkować, zapewniam, że z tą publikacją na pewno się Wam uda. Powiem więcej, jak zaczniecie swoją przygodę z włóczką i szydełkiem, zdecydowanie stworzycie cudowne, wyjątkowe rękodzieło i będziecie chcieli wypróbować coraz bardziej wyszukanych schematów.

Warto sięgnąć po tę książkę, stworzyć samemu niezapomniany prezent dla kogoś bliskiego, który z pewnością doceni zaangażowanie i będzie to nie lada niespodzianka.

Chcecie się przekonać?

Połsłupek, słupek, łańcuszek, czy może bardziej zaawansowane muszelki, pikotki, filety, kto zna te określenia, a kto chce dopiero poznać?

Myślę, że warto zaopatrzyć się w egzemplarz tej świetnej książki, z pewnością przyda się na długie, jesienne wieczory. Kto spróbuje stworzyć coś fajnego, wyjątkowego?

Bardzo polecam książkę :)

Informacje dodatkowe o 220 splotów szydełkowych:

Kup książkę 220 splotów szydełkowych

Niemiecki. Słownik w obrazkach
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Niemiecki. Słownik w obrazkach

Książka z najnowszej serii pomocy językowych Lingo to doskonały pomysł na naukę dla wzrokowców! „Niemiecki. Słownik w obrazkach” to...

Perfekcyjny rok. 2018
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Perfekcyjny rok. 2018

Poczuj się dobrze każdego dnia! Pełen porad, jak się ubierać, by wyglądać świetnie, co jeść, by czuć się lekko i zdrowo, jak ćwiczyć, by być w formie,...