Okładka książki - 3 godziny. Jak rozpoznać prawdziwą miłość

3 godziny. Jak rozpoznać prawdziwą miłość

To wyjątkowa publikacja, która umacnia pewność siebie i poczucie własnej wartości. Napisana z niezwykłą lekkością, przystępnie, jednocześnie z wielką siłą i pasją. Szczerze, otwarcie, rzeczowo, jasno, bez tematów tabu i bez owijania w bawełnę pokazuje wszystkie problemy, z którymi większość z nas boryka się na co dzień, ale nie każdy ma odwagę o nich mówić. Między innymi wspomina o obiekcjach starszego pokolenia wobec ludzi poznających się drogą internetową, o wątpliwościach i obawach wejścia w nowy związek po nieudanym małżeństwie, o kurczowym trzymaniu się starych schematów, o brzydkim zwyczaju zamiatania problemów ''pod dywan'', udając, że one nie istnieją, o braku odwagi w obronie swoich ambicji, przekonań i marzeń itp. Spędziłam wiele interesujących i miłych chwil z tą lekturą. Najbardziej podobały mi się opisy wewnętrznych przeżyć bohaterów i zapiski z obserwacji ich wspólnej drogi, pełnej wybojów. Natomiast wszelkie wytyczne oraz porady psychologów i trenerów motywacyjnych nie fascynowały mnie aż tak bardzo. Być może dlatego, iż jestem w szczęśliwym, satysfakcjonującym związku. Ale dla określonej grupy osób będzie to zapewne doskonałe kompendium wiedzy do lepszego poznania siebie, swoich wartości, zalet, swoich lęków, pragnień, możliwości, do zmierzenia się z własnymi słabościami. To godna uwagi, piękna i zmuszająca do myślenia historia, do której scenariusz napisało samo życie. W mądry i odważny sposób opowiada o istocie miłości, akceptacji, zaufaniu, zrozumieniu, wolności i poczuciu bezpieczeństwa. Daje nadzieję i energię do działania i realizacji własnych marzeń i celów. ''Zasiej dobre ziarno, a zbierzesz obfite plony''. Serdecznie polecam. Myślę, że nie będziecie zawiedzeni.

Informacje dodatkowe o 3 godziny. Jak rozpoznać prawdziwą miłość:

Wydawnictwo: Sensus