𝔸 ℂ𝕦𝕓𝕒𝕟 𝔾𝕚𝕣𝕝'𝕤 𝔾𝕦𝕚𝕕𝕖 𝕋𝕠 𝕋𝕖𝕒 𝔸𝕟𝕕 𝕋𝕠𝕞𝕠𝕣𝕣𝕠𝕨
Tytuł jednocześnie intryguje i męczy bo taki jest długi 😂
Jednakże, niech Was to nie zmyli.
Ta książka bawi, wzrusza i hipnotyzuje💙
Dziewczyna, która dostała potrójny cios emocjonalny od życia wylatuje ze słonecznego Miami do Anglii, gdzie pod opieką rodziny ma spędzić wakacje.
Czy zdoła się pozbierać?
Trafia na paczkę przyjaciół, gdzie zostaje ciepło przyjęta i jednocześnie znajduje się w centrum zainteresowania "chłopaka od herbaty".
Lila znajduje z nim wspólny język mimo felernego startu ich znajomości.
Wciągnęła mnie ta historia, pełna była zabawnych sytuacji a jednocześnie dawała dużo do myślenia.
Cieszę się, że bohaterka znalazła źródło swoich problemów i sposób na ich rozwiązanie.
Czytając, niemal czułam woń i smak pysznego jedzenia, przygotowanego przez nią z przepisów jej babci 😍
Bo jak to się mówi, przez żołądek do serca.
Nie inaczej było i tym razem.
Można uznać książkę za romans Young Adult jednak jest w tej historii głębszy sens i cenne rady.
Romans bohaterów niejako schodzi na drugi plan.
Książka jest napisana w lekkim stylu, rozdziały są krótkie i czyta ją się szybko.
Nie brakuje wtrąceń po hiszpańsku co akurat nie stanowiło dla mnie problemu ani nowości ze względu na oglądaną z synem bajkę o małym piracie 😂🙈
Książka lekka i idealna do oderwania się od rzeczywistości, problemów i trudów życia codziennego
Wydawnictwo: Lekkie
Data wydania: 2023-02-22
Tytuł oryginału: Cuban Girl
Bookszonki
WHEN WE WERE THEM LAURA TAYLOR NAMEY Young adult Willa, Luz i Britton były najbliższymi przyjaciółkami od dzieciństwa. Wydawało się, że nic nie może...