Jestem zachwycona!
Nie spodziewałam się takich komplikacji,tajemnic,złych osób i przeciwności losu w tej historii.Autorka sprawiła,że poczułam się jak pacjentka i jednocześnie obserwator losów Erin i Christiana.To połączenie jest rewelacyjne!
„Arytmia” daje czytelnikowi olbrzymią dawkę emocji,wzruszających momentów oraz tych smutnych.Pokazała,że życie nie tylko usłane są szczęśliwymi sytuacjami,ale także tymi-na które nikt nie jest przygotowany.Aż łezka zakręciła mi się w oku,gdy trzeba było pożegnać się z ważną dla bohaterów osobę.
❤🩹Powieść porusza bardzo ważne tematy medyczne w których lekarze doświadczają w swojej pracy:strach małych pacjentów,ich łzy oraz umiejętność profesjonalnego podejścia do nich.
❤🩹Lektura zawiera również zabawne momenty,traumę przeszłości oraz strach przed przyszłością.Każdy najmniejszy szczegół jest istotny w fabule-łącząc wszystko w znakomitą historię przepełnioną przeróżnymi emocjami.Za to bardzo podobała mi się ta historia.
▪Postać Christiana jest przykładem na to,że warto czekać,walczyć i nie poddawać się.Nieważne jest z jakiej rodziny pochodzisz,lecz co osiągniesz,dzięki pracy i odrobinie szczęścia.
▪Natomiast Erin to zwariowana osóbka,która nie ma łatwo w życiu.Mimo zadanych ran nie poddaje się.
🏍Muszę wspomnieć o wspólnej pasji bohaterów.To dodało niezapomnianych chwil.
Nie pozostaje nic innego jak przeczytać książkę i przekonać się,że czasem udaje się dopiero za trzecim razem😁
🩺Gorąco polecam
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2024-10-16
Barbara Dębska
Spin-off powieści Zlecenie. Eliza Mitchell pamiętała swoje dzieciństwo jak przez mgłę, ale pojawiające się coraz częściej sny sprawiły, że wszystkie...
Kiedy dziewiętnastoletnia Liv Morton dowiaduje się, że została oszukana przez najbliższą rodzinę, stawia wszystko na jedną kartę. Wyjeżdża z miasta, chcąc...