W książce jest opisana historia Norah i jednego z braci Hendersonów - Austina. Obydwoje mają swoją trudną przeszłość, która nie daje o sobie zapomnieć i pozostawia blizny w przenośni i dosłownie.
Romans tych dwojga aż kipi od pożądania. To Norah inicjuje zbliżenia, jest bezpośrednia i bez żadnego wstępu zdobywa ciało i uczucia Austina, jednak zabrakło mi tu rozwinięcia większych relacji miedzy tą parą, a przy tym poczucia głębszych emocji.
W książce bardzo dużo się dzieje, może aż za dużo, są gangi motocyklowe, kartel, porwanie, konflikty rodzinne.
Styl autorki jest lekki, fabuła jest mroczna, a akcja dynamiczna, czasami tez można się pośmiać.
Książkę polecam szczególnie dla fanów mrocznych romansów oraz silnych i dominujących kobiet.
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2025-11-27
pesciorka
January Zatorski traci wzrok na misji w Ukrainie. Wojsko opłaca i kieruje do niego pielęgniarkę. Chociaż January początkowo ją zbywa, Ludka ze swoim poczuciem...
Los potrafi nas najbardziej zaskoczyć wtedy, kiedy myślimy, że w naszym życiu wreszcie się układa. Przekonuje się o tym Renata, która zaczęła już sobie...