Okładka książki - Baśnie Śnieżnego Lasu

Baśnie Śnieżnego Lasu

Q: Czujecie klimat świąt, a jak nie ich to chociaż zimy?

„Baśnie śnieżnego lasu” są przepiękną książką, która rozczuli nawet najtwardsze serca! Wiele elementów magicznych idealnie wkomponowanych w klimatyczny las, który otacza biały puch. Cudowanie przedstawiona droga do pokonywania własnych słabości i poszukiwaniu własnego ja.

Dodatkowo książka inspirowana jest pewnym rosyjskim folklorem, w którym to dziewczynka używała swej przeogromnej siły, aby odszukać własne przeznaczenie! Jak na każdą baśń przystało w pozycji znajdziemy morał!

Jak ja polubiłam główną bohaterkę, tak bardzo jej kibicowałam, przeżywałam te wszystkie wydarzenia razem z nią!

Książkę czyta się naprawdę szybko, rozdziały są krótkie, a w nich często jakieś ludowe opowieści, oczywiście oddzielone. Po woli dostajemy klucze, którymi później otworzymy potężne drzwi i dowiemy się, dlaczego nogi Janki zamieniły się w niedźwiedzie!

Wydawnictwo zrobiło kawał dobrej roboty, jeżeli chodzi o szatę graficzną „Baśni śnieżnego lasu”. To jest naprawdę przepięknie wydane. Uwierzcie mi przepadnięcie!

8⭐

Kup książkę Baśnie Śnieżnego Lasu

Zaczarowany zamek
Sophie Anderson0
Okładka ksiązki - Zaczarowany zamek

Baśniowa powieść o sile miłości i przyjaźni oraz stawianiu czoła przeciwnościom losu. Przejmująca książka Sophie Anderson, autorki ,,Domu na kurzych łapach"...

Śnieżna dziewczynka
Sophie Anderson0
Okładka ksiązki - Śnieżna dziewczynka

Pierwszy śnieg ma magiczną moc... Tasza wraz ze swoim dziadkiem lepi śnieżną dziewczynkę i marzy o tym, żeby ożyła. Gdyby tylko takie pragnienie mogło...