Ta historia to coś nowego,świeżego i pobudzającego wyobraźnię od autorki.Łączy gorący romans z fantasy i nadprzodzonymi mocami.Pomimo pomieszania gatunków jest bardzo ciekawie i uzależniająco!
Jeśli sądzicie,że historia was nie zaskoczy to będziecie w ogromnym błędzie.Mnie totalnie oczarowała sprawiając,że chcę więcej…Nie tylko nasza wyobraźnia zostaje pobudzona,bo czekamy z niecierpliwością na rozwój wydarzeń,ale także szokują poznawane informacje.
Myśląc,że jest dobrze,to za moment wszystko się sypie.
Wraz z odkrywaniem relacji Arii i Saviera poznajemy przeszkody związane z eksperymentem i konsekwencje,które ciężko zaakceptować.Przyczynia się to do ciekawych wydarzeń teraźniejszości wraz z demonami przeszłości.
Można porównać historię do Pęknej i Bestii:Aria chce ujarzmić Saviera a on boi się,by Ją nie zranić.
Poznajemy innych członków eksperymentu,którzy sprawiają kłopoty.Organizacja ma nie mały problem z ujarzmieniem ich oraz skutków ubocznych z tym zawiązanych…
Bardzo spodobała mi się historia,ponieważ mamy wiele ciekawych wątków wraz z tajemnicami,które pomału odkrywamy.Ludzie mający wielką moc i ich walka o normalność wzbudza podziw i uznanie.
Nie będę zdradzać szczegółów fabuły,ponieważ właśnie one sprawiają,że czytanie jest przyjemnością.Odkrycie samemu ważnych elementów z życia bohaterów buduje napięcie i szok.
Zachęcam do przeczytania książki i poznania osób obdarzonych nadludzkimi zdolnościami.Gwarantuje,że nie będziecie się z bohaterami nudzić.
Polecam i czekam na kolejną część z serii.
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-09-20
Barbara Dębska
On sądzi, że szczęście jest tylko chwilowym złudzeniem, a miłość okrutnym żartem. Ona będzie chciała to zmienić. Amara po latach spędzonych w...
Kiedy Ava przyłapuje swojego chłopaka na zdradzie, ma wrażenie, że cały jej świat się zawalił. Przewrotny los sprawia jednak, że dziewczyna spotyka Marcusa...