Okładka książki - Będziesz tego żałować

Będziesz tego żałować

Tom 1 cyklu Uwikłane

"Będziesz tego żałować" to najnowsza powieść @alicja_sinicka
Uwielbiam książki tej autorki. Chociażby za lekki styl pisania, za napięcie towarzyszące czytelnikowi do samego końca i za świetne i niepowtarzalne historie!💙

Tym razem książka również skradła moje serce. Początkowo myślałam, że się nie wkręcę, ale gdy wprowadziłam się razem z Igą na Osiedle Marzeń to przepadłam.. przecież ktoś musiał ją pilnować i mieć na oku!🙈

Iga rozstaje się ze swoim partnerem Marcelem, a jej przyjaciółkę napadnięto. Dziewczyna ma wrażenie, że jest śledzona, nigdzie nie czuje się bezpiecznie - nawet w swoim mieszkaniu. Jedyną ostoją dla niej jest jej przyjaciel Wojtek.

Podejmuje decyzję o przeprowadzce na Osiedle Marzeń, gdzie wszyscy czują się dobrze i bezpiecznie. Po krótkim czasie Iga nie chce opuszczać murów tego osiedla...ma wrażenie, że gdy je opuści to stanie jej się krzywda.

I tu zaczyna się jazda!

Jakie na tym osiedlu panowały rygory! Ja nie mogę!🙈

Do 10.00 można było chodzić w piżamie-dłużej absolutnie NIE (ja bym wyleciala stamtąd szybciej niż myślę😂 - przynajmniej za ten punkt🙈), w domkach mieszkały tylko i wyłącznie pary bezdzietne - dzieci to problem.. I to tajemnicze piętro z klepsydrą i trzema pokojami 😁

Nie, nie to nie był pokój Greya🙈
Za tymi drzwiami znajdowały się....

No właśnie co?
Ciekawi?

To radzę biec do biblioteki albo zamówić książkę w księgarni bo na pewno nie pożałujecie!😍

Polecam!
Bardzo polecam!

Ps. Zapomniałabym wspomnieć, że zakończenie również mnie trochę zaskoczyło, chociaż potoczyło się bardzo szybko 🙈

Gratuluję Pani Alicji świetnej książki:)!

Informacje dodatkowe o Będziesz tego żałować:

Wydawnictwo: Kobiece
Data wydania: 2021-05-19
Dodał/a opinię: Aneta Binkowska

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce Będziesz tego żałować

Kup książkę Będziesz tego żałować

- Myślisz, że tylko kobietom wolno odczuwać strach?

- Uważam, że każdy może go odczuwać w równym stopniu. To nie zależy od płci, ale od wrażliwości.

Więcej cytatów z tej książki

Szef mojego serca. Niegrzeczna kolekcja. Tom 1
Alicja Sinicka0
Okładka ksiązki - Szef mojego serca. Niegrzeczna kolekcja. Tom 1

Mroczne tajemnice, zamknięte drzwi i gorący romans biurowy! Wszyscy wiedzą, że najgorszym, co można zrobić krótko po otrzymaniu wymarzonej pracy, jest...

Zamknij oczy
Alicja Sinicka0
Okładka ksiązki - Zamknij oczy

Ludzie się nie zmieniają, tylko zakładają lepsze maski. Artur obiecywał, że po narodzinach dziecka zmieni status swojej działalności. Choć dla mieszkańców...