,,Bezczelny prezes" to książka, która pobudza zmysły, intryguje i zabiera w świat tajemnic.
Olga Wysocka piękna i ambitna kobieta. W dość młodym wieku odnosi sukcesy zawodowe, a jej charakter i temperament gwarantują, że nie da sobie wejść na głowę. Sytuacja zawodowa zmusza do zmiany otoczenia i starcia się z prezesem.
Robert Nowicki bezczelny prezes, który arogancją nie grzeszy! Jego cechy charakteru mówią jasno, że z nim nie będzie łatwo, pewność siebie i dominacja sprawiają, że ludzie chylą czapki z głów, lecz nie jedna!
Książka jest dla mnie pewnym zaskoczeniem, bo spodziewałam się typowego romansu biurowego-ona uległa na wdzięki prezesa, a otrzymałam dokładnie coś innego, coś, co przykuło mój wzrok do karetek papieru i nie pozwoliło odsapnąć, ani na chwilę. Olga to postać, którą ja uwielbiam, lubię pewne sienie kobiety i to, że dokładnie znają swoje wartości! Już na samym początku książki pokazała, że z nią nie będzie łatwo, mimo panującej chemii między nią a prezesem. Robert dokładnie bezczelny, miło mi się czytało książkę z jego perspektywy, silna postać, która nie do końca jest nam pokazana.
Jest to moje pierwsze spotkanie z piórem autorki i muszę przyznać, że bardzo przyjemnie się czyta, wciąga już od pierwszych stron. Autorka nie skupiła się tylko na romansie, mamy tajemnice, a ich rozwiązanie do samego końca nie było mi znane. Napięcie, jakie autorka zaserwowała, pobudzało zmysły, co jest wielkim jak dla mnie plusem, bo uwielbiam właśnie to w książkach, gdy nie jest wszystko podane na złotej tacy, lecz stopniowo, wkraczamy w relacje głównych bohaterów. Polecam!
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2021-10-27
Tłumaczenie: brak
Marta Wiczuk
Kiedy David Arnaud, światowej sławy architekt, przyjeżdża do Polski, aby zrealizować prestiżowy projekt, nawet nie podejrzewa, że ta wizyta na zawsze odmieni...
Niebezpieczne zlecenie. Ryzykowna gra. Zakazana miłość. Dwudziestoośmioletnia Lena Mejer, właścicielka firmy kosmetycznej, z pozoru ma wszystko - pieniądze...