Brudna Gra Dziedzictwo
Odziedziczyła ogromny majątek, a wraz z nim ogromne kłopoty
Kira Sadowska kończy studia w akademii sztuk pięknych. Ma plan, że po odbiorze dyplom wyjedzie z chłopakiem i przyjaciółką na upragnione wakacje do Paryża.
Kira będzie musiała odłożyć swój wyjazd na późniejszy czas.
Kobieta dowiaduje się, że odziedziczyła bardzo duży majątek po ojcu, który niedawno zmarł a na dodatek nawet go nie znała. Był nim Tomasz Abramowicz i był on właścicielem największej w Polsce agencji marketingowej, która teraz należy do Kiry. Jak ona na to zaraguje? 🤔
Na jaw wychodzą różne tajemnice, które skrywali przed Kirą Ulka i Paweł. Co takiego ukrywali? 🤔
Kirze z pomocą przychodzi Eryk. Czy kobieta przyjmnie pomoc? 🤔
Eryk jest przystojnym mężczyzną i jest współwłaścicielem firmy Abramowicza.
Czy kobieta może mu całkowicie zaufać? 🤔 Czy Eryk robi to z dobrego serca? 🤔 Czy może ma w tym jakiś cel? 🤔
Na te pytania znajdziecie odpowiedzi, jak sięgniecie po książkę 📖.
Ochh co to była, za książka i dlaczego skończyła się w takim momencie? 😲 🤔
Historia Kiry wciągnęła mnie od pierwszej strony aż zerwałam noc. Teraz z niecierpliwością czekam aż przeczytam następny tom.
Moją uwagę przykuła kolorystyka na okładce, bardzo mi się podoba. Książka według mnie jest napisana dobrze i czyta się ją szybko.
Polecam Wam ogromnie tą historię.
Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚.
Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.
Współpraca reklamowa, barterowa 🙂.
Data wydania: 2022-11-08
Patka96x
Już raz ją ocalił. Teraz znowu jest jej potrzebnyKira Sadowska traci ukochanego dwukrotnie jednego dnia. Raz najzupełniej dosłownie ― Eryk ginie...
Zapnijcie pasy, bo to będzie naprawdę ostra jazda!Oto Annika. Dziewczyna z dobrego domu. Zwyczajnie, bez ekstrawagancji ubrana i uczesana. Dobrze ułożona...