Okładka książki - Burza uczuć

Burza uczuć

Tom 1 cyklu Druga szansa

Zastanawialiście się nad tym,co moglibyście zrobić aby odzyskać utracona miłość?Ja nie pozwoliłabym jej odejść a później postawiłabym na wszystko,by ja zdobyć.

Nowa seria autorki rozpoczyna się znakomitą historią,która udawadnia to,że szczerość w związku jest bardzo ważna.
Dzięki zarządzeniu losu oraz pomocy przyjaznej osoby rozpoczyna się walka o utracone uczucie.
Bohaterowie są wykreowani na sympatyczne osoby,które pogubiły się w życiu. Chęć odzyskania ukochanej rozpoczyna grę w której stawka jest miłość.

Z lekkością czyta się o ich poczynania oraz naprawa popełnianych błędach sprzed lat.A pomiędzy tym wszystkim jest syn,który chciałby mieć pełną rodzinę.Wnosi on wiele do historii pokazując,że dzieci widzą dużo więcej niż sadzą dorośli.

Powieść jest cudowną historia w tle zaśnieżonych miejsc w których rozpoczyna sie walka o wspólną przyszłość.Czasem niewiele trzeba,aby ponownie zaznać spokoju i mieć najważniejsze osoby obok siebie.

Jest to książka idealna dla osób kochające historie z motywem drugiej szansy oraz odkrywaniem skrywanych tajemnic.
Razem z bohaterami będziecie się świetnie bawić i mocno trzymać kciuki za happy end w tej historii.
Polecam wam ją gorąco.

Informacje dodatkowe o Burza uczuć:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2023-12-06
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Burza uczuć

Kup książkę Burza uczuć

Miraż
Lena M. Bielska0
Okładka ksiązki - Miraż

Żeby wyciągnąć ojca z aresztu, Lilianna współpracuje z policją, zbierając informacje na temat działań jednego ze śląskich przestępców. Sprawę ma jej ułatwić...

Enforcer
Lena M. Bielska0
Okładka ksiązki - Enforcer

"Damien ma za sobą zbyt wiele, by pozwolić sobie na ryzyko. Hunter wcale nie szuka miłości – ale może właśnie na nią trafił.   Damien Johnson dołącza...