Szukacie romansu, który dostarczy Wam niesamowitych emocji i wrażeń?
"Burza w nim" to trzeci tom motocyklistów z Dogs of Hell.
Nashville Cava (Storm) stracił nie tylko dziecko, ale też ukochaną Everly.
Storm nie pogodził się z tym, że Everly odeszła zostawiając go w totalnej pustce. Bracia i klub Dogs of Hell to wszystko co mu pozostało.
Pewnej nocy okazuje się, że Storm został oszukany. Otóż w klubie spotyka dziewczynę podobną do zmarłej Everly. Okazuje się, że to naprawdę Everly.
O co chodzi? Dlaczego Everly okłamała i oszukała Storma?
Tego dowiecie się z tej książki.
Dostaniecie historię pełną emocji, która złamie Wam serca, ale pokaże też, że prawdziwa miłość nie umiera. Czeka Was prawdziwy rollercoaster emocjonalny. Żal, smutek, nienawiść, miłość, pożądanie, niebezpieczeństwo i nieoczekiwane zwroty akcji. Nie ma mowy o nudzie.
Główny bohater musiał zmierzyć się z bólem po stracie ukochanej. Jednak okaże się, że ona sfingowała własną śmierć i oszukała Storma. Ja nie mogłam oderwać się od tej książki. Koniecznie chciałam poznać odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Dlaczego Everly to zrobiła? Co wyniknie z ich spotkania po latach?
Znajdziecie tutaj też porachunki gangsterskie rosyjskiej mafii oraz skorumpowanych policjantów. Kto wygra walkę o władzę w mieście?
Autorka genialnie buduje napięcie i trzyma w niepewności. Lekkie pióro autorki sprawia, że książkę czyta się szybko i z przyjemnością.
Polecam!
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2022-11-23
brunetkabooksrec
Jak mówi stare elfie powiedzenie: „Gdzie człowiek, tam rodzi się chaos”. Chaos nazywający się Kornelia Azatka. Nie od razu po przyjeździe...
Dawno temu spadająca gwiazda zwiastowała, że niewypowiedziane życzenie mogło się spełnić.Calvin Dog Bard wybrał klub ponad rodzinę i dopiął swego –...