"Cały jestem twój" Weroniki Tomali to bardzo dobry romans.
Młoda dziewczyna i to bardzo niezwykła bo albinoska, Liliana po śmierci dziadka, zaczyna życie w nowym miejscu. Podczas szukania pracy, trafia na ogłoszenie w jakim poszukują stajennego w stajni Wilczyńskich. Mieszkańcy nie mają dobrych opinii o Wilczyńskich. A mimo ostrzeżeń, dziewczyna nie waha się podjąć pracę, która jest spełnieniem jej marzeń. Natomiast w posiadłości jest ktoś, kto nie ma dobrych zamiarów wobec dziewczyny.
Czy Liliana znajdzie w sobię siłę by walczyć o siebie ?
Ta historia jest napisana z perspektywy obojga bohaterów. Autorka świetnie odzwierciedliła ich emocje, uczucia i rozmyślenia.
Ciekawym wątkiem jest tematyka koni. Dziewczyna razem z Dorianem mają te same zamiłowania i pasję, co zbliża ich do siebie z każdym dniem coraz bardziej. Liliana jest bardzo niepewną siebie kobietą, która przez całe życie była wyśmiewana za swoją odmienność.
Bardzo ciekawym wątkiem jest intryga, jaką pisarka wplątała w tą powieść. A zakończenie tej powieści, spowodowało u mnie dreszczyk strachu.
Piękna historia dwojga ludzi z całkiem innych światów, napisana lekkim stylem, który spowodował, że trudno było mi odłożyć tą historię na później 😍.
Ogromnie polecam ♥️
Wydawnictwo: Zysk i S-ka
Data wydania: 2022-03-29
Dominika Witos
Cyniczny biznesmen i skromna kelnerka. Szansa na znajomość jak jeden na tysiąc. Szansa na miłość?... Kolejna powieść autorki Tam, gdzie diabeł mówi...
Miłość, potajemne spotkania, obsesja. Czy prawdziwe uczucie ma szansę przetrwać, kiedy wokół czai się zło? Niewielką miejscowość, w której wszyscy się...