Okładka książki - Cat Power. Uzdrawiająca moc kotów

Cat Power. Uzdrawiająca moc kotów

CAT POWER to pozycja idealna dla kociarzy 🐈🐈⬛. Dzięki niej dowiesz się jaką moc posiadają nasi koci przyjaciele i zapragniesz go mieć koło siebie.

Zacznę od tego, że pozycja napisana jest prostym językiem w zajmujący sposób, zatem czyta się ją bardzo dobrze i ekspresowo. Zajęło mi to raptem jeden dzień 😉. Ponadto książkę urozmaicają świetne ilustracje/rysunki kotów, które znajdziemy pomiędzy rozdziałami, wraz z fajnymi cytatami oraz różnymi ciekawostkim.

Co najważniejsze pozycja nie składa się z suchy faktów czy wyników badań, są to relacje osób, głównie badaczy, profesorów, ale także zwyczajnych osób opisujących sytuacje z prawdziwego życia posiadaczy kotów.

Autorki potrafiły mnie zainteresować, co jest na duży plus, bo jako miłośniczka kotów lubię zagłębiam się w temat. Dotychczas oglądałam różne programy poświęcone tym futrzakom i pewną wiedzę już posiadałam. Może nie jest to odkrywcza pozycja, ale na pewno dowiedziałam się dzięki niej paru ciekawych i przydatnych informacji, które wykorzystam.

Informacje dodatkowe o Cat Power. Uzdrawiająca moc kotów:

Wydawnictwo: Wielka Litera
Data wydania: 2023-02-22
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Cat Power. KATTENS LÄKANDE KRAFT
Dodał/a opinię: kotoksiazka

Tagi: Poradniki praktyczne

Zobacz opinie o książce Cat Power. Uzdrawiająca moc kotów

Kup książkę Cat Power. Uzdrawiająca moc kotów