Okładka książki - Celina

Celina

💥💥💥💥💥 Recenzja 💥💥💥💥💥

Ela Downarowicz " Celina "
@eladownarowicz

Wydawnictwo: Videograf
@videograf.sa

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

" Każdy z nas dokonuje wyboru, wierząc, że to najlepsze rozwiązanie. A w chwilach permanentnego zagrożenia nie myślimy o konsekwencjach. Dopiero po czasie przychodzi refleksja, ale na odwrócenie zdarzeń jest wtedy zdecydowanie za późno..."

"Celina" i "Cecylia" to dwie równie pasjonujące historie, obfitujące w napięcie i zwroty akcji.. Kontynuacja losów sióstr zapowiada się równie emocjonująco, gdzie nic nie jest pewne.. Czekają nas dalsze przeżycia i przygody sióstr, które na pewno wciągną czytelnika jeszcze bardziej w wir wydarzeń..

"Celina " to historia jest pełna skomplikowanych relacji, zdrad i emocji, które prowadzą czytelnika przez labirynt tajemnic i decyzji bohaterów..

Autorka buduje napięcie poprzez skomplikowane relacje między bohaterami oraz zaskakujące zwroty akcji.. Jej styl pisania jest dynamiczny, pełen opisów emocji i psychologicznych rozterek postaci.. Przejścia między różnymi wydarzeniami są płynne, co pozwala czytelnikowi wciągnąć się w historię..

Autorka zręcznie ukrywa motywacje postaci, pozostawiając czytelnika z mnóstwem pytań i tajemnic do rozwiązania.. To sprawia, że czytelnik chce poznać dalszy rozwój wydarzeń i zrozumieć, co kryje się za decyzjami bohaterów..

Postacie są skomplikowane, a ich decyzje mają daleko idące konsekwencje, co sprawia, że czytelnik z zapartym tchem śledzi rozwój wydarzeń..

Celina to kobieta o silnym charakterze i odwadze, która musiała zastąpić swoją brawurę i ostry charakter ostrożnością, by przetrwać w trudnym świecie..

Miguel natomiast to postać bezwzględna i zmienna, podobna do pumy, atakujący w najmniej oczekiwanym momencie.. Jego imperium zbudowane jest na kłamstwach, a traktowanie kobiet jak towaru i brak szacunku wskazują na jego chłodne podejście do życia..

Postacie drugoplanowe dodają głębi i dynamiki całej historii, ukazując różnorodne uczucia, od strachu po determinację.. Ich sposób radzenia sobie z trudnościami sprawia, że czytelnik może się z nimi łatwo utożsamić, co czyni fabułę bardziej realistyczną i angażującą..

Powieść prowadzi czytelnika przez labirynt emocji i niebezpieczeństw, odkrywając kolejne warstwy zawiłej historii bliźniaczek..

" - Masz mnie kochać! Rozumiesz? Chce w twoich oczach zobaczyć prawdziwe oddanie, a potem niczym nieskalaną miłość. A jeśli nie, to przywiąże cię z drugiej strony i będziesz patrzeć, jak Donata dzielnie znosi tortury..."

Historia bliźniaczek, Cecylii i Celinie, rozwija się w coraz bardziej skomplikowany sposób.. Celina znika ponownie, a Cecylia zostaje wplątana w niebezpieczną misję, gdzie musi podjąć ryzykowne decyzje.. Zwerbowana do agencji rządowej, musi wkraść się w łaski szefa kartelu handlu żywym towarem, Miguel Almeidy..
Ta niebezpieczna podróż w mroczny świat przestępczości stawia siostry w obliczu groźnych wyzwań i okrucieństwa.. Celina będzie musiała zmierzyć się z cierpieniem i niebezpieczeństwem, zastanawiając się, komu w tym brutalnym świecie można zaufać..

Informacje dodatkowe o Celina:

Kup książkę Celina

Łucja
Ela Downarowicz0
Okładka ksiązki - Łucja

Trzydziestodwuletni Bruno Woliński od pięciu lat mieszka na włoskiej wyspie Sardynii, w małej turystycznej miejscowości Stintino. Dołączył do starszej...

Marta
Ela Downarowicz0
Okładka ksiązki - Marta

Marta Łuczyńska, na pozór szczęśliwa matka dwóch nastoletnich córek, zostaje aresztowana pod zarzutem usiłowania zabójstwa swojego męża. Skrywana przez...